Kerkstoelen

Kerkstoelen van Annemiek van Eeden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 122911

Kerkstoelen van Annemiek van Eeden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Kerkstoelen van Annemiek van Eeden

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Tijdens een bezoek in Frankrijk heb ik een klein kerkje bezocht. Dit was in Azay-sur-Thouet.
Het kerkje had een ouderwetse inrichting en de kerkstoelen waren simpel. Ze stonden mooi op een rij. De lijnen die de stoelen creëerden, trokken mijn aandacht. De herhaling van de stoelen geven deze foto kracht. De storende elementen heb ik door middel van de bewerking doen verdwijnen. Alle aandacht gaat naar de kerkstoelen.

Over Annemiek van Eeden

Annemiek van Eeden profielfotoHoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken