Kermis attractie Break Dance in Oosterhout, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding

van Ad Huijben

- Werkcode: 111257

Ad Huijben over Kermis attractie Break Dance in Oosterhout, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding

Kermis attractie Break Dance in Oosterhout, Noord Brabant, Holland, Nederland. Snelheid en actie is het thema. De bijzondere lichtomstandigheden van dat moment met een achtergrond van bomen maakt deze foto speciaal. scherpte en onscherpte wisselen zich af. Er ontstaat een prachtige kleurenmengeling door het grote verschil van snelheid van de onderdelen. Personen zijn scherp en toch onherkenbaar. Door de complexiteit ontstaat er toch een eenvoudig beeld van de werkelijkheid. De draaibeweging geeft een extra dimensie in het platte vlak. afbeelding kermisattractie.
Kermis attractie Break Dance in Oosterhout, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding vind je in de categorieën Abstract, Actief transport, Afbeelding, Angst, Attractie, Attractiepark, Avond, Beweging, Blauw, Bossen, Brabant, Breakdance, Breakdance (attractie), Chaos, Chaostheorie, Complexiteit, Contemporary, Contrast, Dimensie (algemeen), Donker, Draaiende achtbaan, Draaimolen, Druk (grootheid), Eenheid (algemeen), Erotiek, Expressionisme, Extase, Fotografie, Geel, Geluid, Kermis, Kleuren, Kotsj, Kracht, Leven, Lichtval, Liefde, Mensen, Milieuverontreiniging, Misselijkheid, Nederland, Onherleidbare complexiteit, Oosterhout (Noord-Brabant), Orgasme, Overgeven, Paars, Park, Pracht, Prachtig mooie dag, Samenhang, Scherptediepte, Seksuele opwinding, Sfeer (gevoel), Snelheid, Surrealisme, Tilburg, Vaartuig, Verslaving, Vliegen, Vlucht, Vreugde, Vrolijk Schilderij, Vrolijk rad en Wind.
Ad Huijben profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ad Huijben

Rust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon 6D (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als amateurfotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. In de tijd van de analoge fotografie werkte ik met een Bronica 6x6 camera. Vandaar dat mijn huidige full frame camera een minimum eis is voor mijn fotografie. Als ik geen natuur fotografeer dan moeten mijn foto's een speciale betekenis hebben. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen.

Alle werken van Ad Huijben


Waarom je kiest voor Kermis attractie Break Dance in Oosterhout, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kermis attractie Break Dance in Oosterhout, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding van Ad Huijben

Koop de foto Kermis attractie Break Dance in Oosterhout, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding van Ad Huijben op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 111257
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.