Kersenbloesem

van Ratna Bosch

- Werkcode: 463620

Ratna Bosch over Kersenbloesem

De kersenbloesem (sakura in het Japans) is altijd een symbool geweest van de vergankelijke schoonheid in Japan. Ze is nauw verbonden met de samoerai en met de bushido. Dit is ook de reden dat je vaak op kimono’s of serviesgoed bloemen ziet afgedrukt. Het leven wordt hierin beschouwd als mooi en kort, een beetje zoals de kersenbloesem die explosief ontspringt en weer verdwijnt. De Japanse Sakura periode staat tegenwoordig volledig in het teken van de Cherry Blossem feesten die eromheen worden georganiseerd. Het behoort tot de kern van de Japanse cultuur en is één van de belangrijkste periode van het jaar.
De Japanse kersenbloesem staat bekend over de hele wereld omdat er altijd prachtige, bijna magische, foto’s worden genomen en verspreid. De bloeiperiodes zijn kort dus wees er snel bij!
Kersenbloesem vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bloesem, Bomen, Fotografie, Japan, Landschappen, Lente, Natuur & Landschap en Nederland.
Ratna Bosch profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ratna Bosch

Nederlandse fotograaf, ik hou van de kleine en simpele dingen in het leven en mijn camera neem ik altijd overal mee naar toe.

Alle werken van Ratna Bosch


Waarom je kiest voor Kersenbloesem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kersenbloesem van Ratna Bosch

Koop de foto Kersenbloesem van Ratna Bosch op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 463620
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.