Kerst op de Nieuwe Markt in Zwolle met sneeuw, lichtjes en een kerstboom van Sjoerd van der Wal Fotografie

Werkcode: 334 506 Kopieer de werkcode

Sjoerd van der Wal Fotografie profielfoto Kerst op de Nieuwe Markt in Zwolle met sneeuw bedekte grond, decoratie lichten en een kerstboom tijdens een koude winteravond in december.

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal Fotografie

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Zwolle, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Meer weten over Sjoerd van der Wal Fotografie?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Richard van Belzen
    Nederland
    5 / 5

    In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Robin
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg tevreden over werk aan de muur
    Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Jennie Nieuwenhuis
    Nederland
    4.5 / 5

    In alle opzichten heel tevreden
    Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    G.J. Gertjan Odink
    Nederland
    5 / 5

    Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Op alle fronten, top!!
    Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Fred Schoenmacker
    Nederland
    5 / 5

    Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Angela
    Nederland
    5 / 5

    Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Wim
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
    Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Fredérique
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Diane
    Nederland
    5 / 5

    Mooie reproducties op canvas.
    Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Wil
    Nederland
    5 / 5

    Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Kerst op de Nieuwe Markt in Zwolle met sneeuw, lichtjes en een kerstboom van Sjoerd van der Wal Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden