Kevin Kline Schilderij

Kevin Kline Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kevin Kline Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282389
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Amerikaans acteur Kevin Kline, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Kevin Delaney Kline (St. Louis (Missouri), 24 oktober 1947) is een Amerikaans acteur.

Hoewel hij al wat kleine rollen in films had gespeeld, kwam de doorbraak van Kline in Hollywood pas in 1982 met de film Sophie's Choice van Alan J. Pakula. Kline’s vertolking van de gekwelde Nathan leverde hem een nominatie voor een Golden Globe op. In de daarop volgende jaren was Kline te zien in een groot aantal films, waaronder een aantal in een regie van Lawrence Kasdan, zoals The Big Chill, Silverado, Grand Canyon, I Love You to Death, French Kiss en Darling Companion. Kline was een groot fan van het Britse tv-programma "Monty Python's Flying Circus" en in 1988 ging een grote wens in vervulling toen hij met twee Pythonleden John Cleese en Michael Palin meespeelde in de Britse komedie A Fish Called Wanda. Het leverde hem een Academy Award op. Ondanks alle successen weigerde Klein om zich een sterrenstatus aan te laten leunen. Hij weigerde veel rollen in l films die hem niet bevielen (ook al waren het potentiële blockbusters) en zocht met zorg zijn rollen uit. Dit leverde hem de bijnaam Kevin Decline (Kevin de weigeraar) op.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken