Kiekkaaste Nieuwe Statenzijl van Fotojeanique .

Werkcode: 524 340 Kopieer de werkcode

Fotojeanique . profielfoto Vogelkijkhut de Kiekkaaste in Nieuwe Statenzijl is een prachtige plek om te bezoeken en tevens de enige buitendijkse vogelkijkhut in Nederland. Het is er super rustig en de omgeving is prachtig. Via een vloderpad loop je tussen het riet in ongeveer een kwartier naar de vogelkijkhut.

Op de grens tussen Nederland en Duitsland mondt de getijdenrivier de Eems uit in de Waddenzee. Zoet en zout water komen bij elkaar en dit zorgt voor een bijzonder landschap met planten, vogels, vissen en andere dieren die nergens anders in de Waddenzee leven.

Omdat het water hier minder zout is dan elders in de Waddenzee, ontstaat een plantengroei met een heel eigen karakter. Opvallend zijn de uitgestrekte zeeastervelden die het gebied in de nazomer lila kleuren.

Vanuit de vogelkijkhut zie je hoe water en land in elkaar overgaan. Op de slikvelden van de Dollard komen honderden bonte strandlopers bij elkaar. Ook regelmatig gespot: fraters, zeehonden (met een beetje geluk al dan niet vergezeld van hun jongen) en bruinvissen!

Elk jaargetijde brengt een totaal andere sfeerplaat, waardoor een bezoek aan deze plek in elk jaargetijde interessant is. Deze foto is genomen in mei waardoor alles mooi groen is.

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Meer weten over Fotojeanique .?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    John
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
    Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Bert
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed,snel en mooi.
    Onze derde bestelling nu. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Kees Vermeer
    Nederland
    5 / 5

    De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
    E
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel!
    Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Theo
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Koenraad Lefebvre
    Nederland
    5 / 5

    Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    L.
    Nederland
    5 / 5

    Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
    Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Patrick
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kunst voor aan de muur
    Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Truus
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden!
    Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
    Bertine
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische service: goed advies, maatwerk geen enkel probleem, snelle levering, goede communicatie (er was iets mis gegaan bij de post; ik werd direct geïnformeerd), mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Ronald
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie uitvoering
    Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Nelly
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooie schilderijen foto’s etc

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Kiekkaaste Nieuwe Statenzijl van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
236,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden