Kievitsbloem in een weiland tijdens een prachtige lente zonsopgang van Sjoerd van der Wal Fotografie

Werkcode: 455 748 Kopieer de werkcode

Sjoerd van der Wal Fotografie profielfoto Kievitsbloem (Fritillaria meleagris) in een weiland tijdens een prachtige lente zonsopgang met dauwdruppels op het gras. De Fritillaria meleagris bloeit van maart tot mei en groeit in de riviergraslanden van de rivier de IJssel in Overijssel bij Kampen.

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal Fotografie

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Zwolle, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Meer weten over Sjoerd van der Wal Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Irina
Nederland
5 / 5

Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
erik verlent
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Eberhard
Nederland
5 / 5

Er zit echt passie en inzet achter !!!
Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Judith
Nederland
5 / 5

Prachtige wanddecoratie, super service
Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
maelvis maelvis
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Marina
Nederland
5 / 5

Superbedrijf! Een hele persoonlijke benadering, waarbij dat wat onmogelijk leek voor ons mogelijk werd gemaakt. Behang is van prima kwaliteit, keurig verpakt. Wij hebben Werk aan de muur inmiddels aan meerdere mensen aangeraden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Bert
Nederland
4.5 / 5

Goed,snel en mooi.
Onze derde bestelling nu. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Kievitsbloem in een weiland tijdens een prachtige lente zonsopgang van Sjoerd van der Wal Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
79,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden