Kievitsbloemen in een veld tijdens een prachtige lente zonsopkomst met dauwdruppels op het gras.

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 366 919

Sjoerd van der Wal over Kievitsbloemen in een veld tijdens een prachtige lente zonsopkomst met dauwdruppels op het gras.

Kievitsbloemen (Fritillaria meleagris) in een weide tijdens een prachtige lente zonsopkomst met dauwdruppels op het gras. Kieivitsbloemen zijn zeer zeldzaam in Nederland, maar groeien nog volop langs de oevers van de Overijsselse Vecht, Zwarte Water bij Zwolle en in de IJsseldelta bij Kampen waar deze foto gemaakt is.
Kievitsbloemen in een veld tijdens een prachtige lente zonsopkomst met dauwdruppels op het gras. vind je in de categorieën Bloemen, Bloesem, Druppels, Fotografie, IJssel, Made (hooiland), Morning Dew, Natuur en Weer, Ochtend, Overijssel, Schoonheid, Wachtkamer en Zonsopkomst.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kievitsbloemen in een veld tijdens een prachtige lente zonsopkomst met dauwdruppels op het gras. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kievitsbloemen in een veld tijdens een prachtige lente zonsopkomst met dauwdruppels op het gras. van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Kievitsbloemen in een veld tijdens een prachtige lente zonsopkomst met dauwdruppels op het gras. van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366 919
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden