Kijk naar boven

van Marijke van Loon

- Werkcode: 757 034

Marijke van Loon over Kijk naar boven

Berken gezien vanaf de grond. Het landschap kan zowel zomers als winters zijn en dit geeft een beetje een surrealistisch beeld. De koele blauwtinten en de goudgele tinten zijn complementair en vullen elkaar mooi aan. De fijne takkenstructuur van de berk geeft een levendig verfijnd contrast met de achtergrond
Kijk naar boven vind je in de categorieën Berk, Bossen, Digitale Kunst, Foam Fotografiemuseum Amsterdam, Fotografie, Fotomuseum Den Haag, Inspiratiebron, Kunstwerk (artistiek), Nederlands Fotomuseum, Schilderijen, Sfeer (gevoel), Zon en vt wonen.
Marijke van Loon profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Loon

Mijn naam is Marijke van Loon en ben opgeleid in de beeldende kunst. Vanuit deze visie maak ik ook mijn foto's. Niet het onderwerp, maar de manier van kijken bepaalt het uiteindelijke beeld. Zo kunt u in mijn fotogalerie beelden zien met een grote diversiteit aan invalshoeken.Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Met één foto kan een heel verhaal worden verteld. Naast onder andere landschap, portret en architectuurfotografie is sinds de jaren 80 de interesse in kunstfotografie in een stroomversnelling geraakt. Deze manier van fotograferen kan je uitdagen om anders naar dingen te kijken. Soms is het een abstractie waar je over kunt fantaseren wat het voor jou is of wat je erin ziet. Vrije associaties maken of gewoon genieten van het beeld.

Alle werken van Marijke van Loon


Waarom je kiest voor Kijk naar boven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kijk naar boven van Marijke van Loon

Koop dit digital art werk Kijk naar boven van Marijke van Loon als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 757 034
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden