Kinderdijk - Molens van de Overwaard

Kinderdijk - Molens van de Overwaard van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kinderdijk - Molens van de Overwaard van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 296105
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!

Omschrijving

Hier ziet u de windmolens van de Overwaard nummer 4 tot en met 8 in Kinderdijk. Deze mooie en krachtige foto is gemaakt op een warme zomermiddag in juli 2017. De veerwolken waren op deze dag uitzonderlijk mooi waardoor de combinatie van wolken en molens mij deze dag trakteerde op enkele prachtige composities.

Kinderdijk is een dorpje in Zuid-Holland, gelegen in de Alblasserwaard, enkele kilometers ten oosten van Rotterdam Centrum. Kinderdijk maakt deel uit van de gemeente Molenwaard en bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samenkomen. De plaats is erg bekend vanwege de Kinderdijkse 18e eeuwse molens. In Kinderdijk staan 19 windmolens en nergens ter wereld staan er zoveel molens zo dicht op elkaar als hier.
Kinderdijk is een wereldberoemde toeristische attractie en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Over Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken