Kinderdijk - Overwaard nr6 - Molen

Kinderdijk - Overwaard nr6 - Molen van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 295848

Kinderdijk - Overwaard nr6 - Molen van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
112 101 gratis verzending!
Kinderdijk - Overwaard nr6 - Molen van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een prachtige foto van windmolen Overwaard Nr 6 in Kinderdijk. Deze mooie en krachtige foto is gemaakt op een bloedhete zomermiddag in juli 2017. De veerwolken waren op deze dag uitzonderlijk mooi waardoor de combinatie van wolken en molens mij deze dag trakteerde op enkele prachtige composities.

Kinderdijk is een dorpje in Zuid-Holland, gelegen in de Alblasserwaard, enkele kilometers ten oosten van Rotterdam Centrum. Kinderdijk maakt deel uit van de gemeente Molenwaard en bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samenkomen. De plaats is erg bekend vanwege de Kinderdijkse 18e eeuwse molens. In Kinderdijk staan 19 windmolens en nergens ter wereld staan er zoveel molens zo dicht op elkaar als hier.
Kinderdijk is een wereldberoemde toeristische attractie en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken