Kinderdijk | Alblasserwaard, Zuid Holland

Kinderdijk | Alblasserwaard, Zuid Holland van Bob Vandenberg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 232304

Kinderdijk | Alblasserwaard, Zuid Holland van Bob Vandenberg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
75 gratis verzending!
Kinderdijk | Alblasserwaard, Zuid Holland van Bob Vandenberg

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik heb me enorm vermaakt in Kinderdijk met de prachtige molens. Het is af en toe goed opletten hoe ik mijn compositie bepaal, want eigenlijk is er best wat ?horizonvervuiling? her en der. Elektriciteitsmasten, loodsen en zelfs hele cruiseschepen wegpoetsen, is geen beginnen aan. Wat ook speelt is dat in deze tijd de oevers van het water weelderig begroeid zijn met riet. Soms heeft de begroeiing een hele mooie toegevoegde waarde in de compositie. Soms staat het ronduit in de weg of kan ik er niet overheen fotograferen. Nu begrijp ik ook dat fotografen aangeraden wordt vooral in het voorjaar of in het najaar te komen fotograferen. Je hebt dan meer kans op ?dramatische? luchten, maar vooral de begroeiing zal minder in de weg staan, waardoor er weer andere composities gemaakt kunnen worden. Ik kijk nu al enorm uit om de molens straks in winterse omstandigheden te kunnen gaan fotograferen. Maar voorlopig is het nu nog bijna 25 graden.

Over Bob Vandenberg

Bob Vandenberg profielfotoIk ben Bob van den Berg een geboren Rotterdammer die al enige jaren met zijn gezin in Capelle aan den IJssel woont. Het brood met beleg verdien ik als Inkoper bij het Ministerie van Defensie in Utrecht. Na een lange periode met videobewerken bezig te zijn geweest, besloot ik enkele jaren geleden te beginnen met fotograferen. Ik moet zeggen het is een verslaving. In de avonduren heb ik diverse cursussen fotografie gevolgd bij het SKVR (Beeldfabriek) in Rotterdam.

Alle werken