Kinderen Kunst- Amy and Buddy Bouwen aan een sneeuwpop

Kinderen Kunst- Amy and Buddy Bouwen aan een sneeuwpop van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kinderen Kunst- Amy and Buddy Bouwen aan een sneeuwpop

van Jan Keteleer

Kinderen Kunst- Amy and Buddy Bouwen aan een sneeuwpop van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451409
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Amy en Buddy bevinden zich in een betoverend, adembenemend winterwonderland. Er is geen echte magie in deze scène, waarin Amy en haar trouwe hond Buddy samen aan een sneeuwpop werken, en toch kunnen we die magie toch allemaal voelen. Er is iets aan deze scène dat doet denken aan het allerbeste van de winter. Het neemt ons diep mee in onze eigen herinneringen aan die perfecte momenten in de winter. We kunnen naar dit moment kijken en vooruit kijken naar waar Buddy en Amy de volgende zullen zijn. Hoogstwaarschijnlijk, naast een knappend vuur. Beschikbaar als muurkunst, op t-shirts, of interieurdecoratie producten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken