Kinderen Kunst: Een brief samen posten

Kinderen Kunst: Een brief samen posten van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 438936

Kinderen Kunst: Een brief samen posten van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!
Kinderen Kunst: Een brief samen posten van Jan Keteleer

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Kinderen Collectie Amy & Buddy
© designed by Jan Keteleer
*************************************
We weten niet waarom Amy en Buddy, haar trouwe beagle, een brief sturen. Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat de brief voor een familielid, een penvriend of zelfs een vroege brief aan de Kerstman is. Ongeacht waar de brief naartoe gaat, er is iets aan deze schattige scène die herinneringen aan de kindertijd oproept. De vintage-postbus is slechts één element van dit stuk, maar brengt ons wel terug in een tijdperk dat voorbij is. Amy en Buddy sturen hun brief met een gevoel van opwinding. Het eenvoudige detail in dit schilderij, beschikbaar als wall art, maakt het een van de meest populaire stukken uit de serie.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoVanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken