Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster,

Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster, van AMB-IANCE .com

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster,

van AMB-IANCE .com

Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster, van AMB-IANCE .com

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391283
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Super lieve dieren poster met parmantige kat.
Lichte ondergrond met grijs, zwart, roze en goud.
Voor de baby of kinderkamer. Bekijk ook de andere posters uit deze serie. Ze passen heel goed bij elkaar. Hang de prints bij elkaar of verdeel ze over de verschillende wanden in de kamer. Gebruik dezelfde afmetingen voor een rustig resultaat of diverse afmetingen voor een speels effect. Een fotoprint kan in een mooie lijst maar deze print is zeker heel stoer op canvas of hout.

Dit werk wordt aangeboden door AMB-IANCE .com

AMB-IANCE .com profielfotoAnnemieke Bezemer van AMB-IANCE.com houd zich bezig met Interieur Styling, Grafisch ontwerp en de verkoop van mooie interieur items.
In samenwerking met andere grafisch ontwerpers vervaardigen en verkopen wij Kinder Kamer Posters en Prints voor het volwassen interieur via onze website https://www.amb-iance.com
We maken mooie combinaties zodat er een eenheid kan ontstaan in de afbeeldingen. Het is dus mogelijk om 2 of 3 of zelfs 4 of 5 bij elkaar passende afbeeldingen te kopen. Naar eigen keuze in de zelfde maten of allemaal verschillend voor een leuk speels effect.
Hang de afbeeldingen dicht bij elkaar of verdeel ze juist over de verschillende wanden.
Het is fantastisch dat onze klanten via deze site van Werk aan de Muur op elk gewenst formaat en materiaal hun keuze kunnen laten afdrukken.

Alle werken