Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster,

van AMB-IANCE .com

- Werkcode: 391 283

AMB-IANCE .com over Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster,

Super lieve dieren poster met parmantige kat.
Lichte ondergrond met grijs, zwart, roze en goud.
Voor de baby of kinderkamer. Bekijk ook de andere posters uit deze serie. Ze passen heel goed bij elkaar. Hang de prints bij elkaar of verdeel ze over de verschillende wanden in de kamer. Gebruik dezelfde afmetingen voor een rustig resultaat of diverse afmetingen voor een speels effect. Een fotoprint kan in een mooie lijst maar deze print is zeker heel stoer op canvas of hout.
Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster, vind je in de categorieën Babykamer, Babykamer Poster, Dieren Poster, Grijze Poster, Illustraties, Kinderdagverblijf, Kinderkamer, Kinderkamer 0 - 4 jaar, Kinderkamer Poster en tekst poster.
AMB-IANCE .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door AMB-IANCE .com

Annemieke Bezemer van AMB-IANCE.com houd zich bezig met Interieur Styling, Grafisch ontwerp en de verkoop van mooie interieur items.
In samenwerking met andere grafisch ontwerpers vervaardigen en verkopen wij Kinder Kamer Posters en Prints voor het volwassen interieur via onze website https://www.amb-iance.com
We maken mooie combinaties zodat er een eenheid kan ontstaan in de afbeeldingen. Het is dus mogelijk om 2 of 3 of zelfs 4 of 5 bij elkaar passende afbeeldingen te kopen. Naar eigen keuze in de zelfde maten of allemaal verschillend voor een leuk speels effect.
Hang de afbeeldingen dicht bij elkaar of verdeel ze juist over de verschillende wanden.
Het is fantastisch dat onze klanten via deze site van Werk aan de Muur op elk gewenst formaat en materiaal hun keuze kunnen laten afdrukken.

Alle werken van AMB-IANCE .com


Waarom je kiest voor Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster, als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster, van AMB-IANCE .com

Koop de illustratie Kinderkamer Poster, Dieren Poster, Tekst Poster, van AMB-IANCE .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391 283
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden