King Kong Schilderij

King Kong Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

King Kong Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 518818
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de film King Kong, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

King Kong is een horror/avonturenfilm uit 2005 van regisseur Peter Jackson, met in de hoofdrol de enorme gorilla Kong. De film is een nieuwe versie van de gelijknamige film uit 1933. De film won drie Oscars.

Al sinds hij als kind de originele versie uit 1933 had gezien was het Peter Jacksons droom om ooit een nieuwe versie van King Kong te maken. Na het overdonderende succes van The Lord of the Rings-films kreeg hij toestemming om met het project te beginnen.
In tegenstelling tot de eerste herverfilming uit 1976 is het verhaal in deze versie niet geactualiseerd, maar speelt de film zich net als het origineel af tijdens de Grote Depressie in de jaren 30 van de 20e eeuw.
De film kwam in de Verenigde Staten uit op 14 december 2005 en ontving positieve reacties.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken