King of the Caribbean

King of the Caribbean van Photo Dante

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

King of the Caribbean

van Photo Dante

King of the Caribbean van Photo Dante

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189049
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
400 gratis verzending!

Omschrijving

Een Photoshop werkje met Astrid de Koning in de hoofdrol, voor meer informatie wijs ik je door naar mijn eigen website: http://photodante.nl/portfolio/king-of-the-caribbean/ De foto van Astrid heb ik gemaakt tijdens Elfia 2015 in de kasteeltuin van Arcen.

Dit werk wordt aangeboden door Photo Dante

Photo Dante profielfotoIk ben Philip, beter bekend als PhotoDante.Autodidact, op het gebied van fotografie.Begonnen met een eenvoudige compact camera, en toen ik daarvan alle mogelijkheden uitgeput had ben ik overgestapt op een spiegelreflex camera met meer mogelijkheden.In 2015 ben ik overgestapt naar een nog betere camera.Ik heb mijzelf alles wat ik weet over fotografie aangeleerd, door het volgen van workshops bij gerenommeerde fotografen, cursussen en internet.Door overal het voor mij belangrijkste uit te halen, heb ik mijzelf ontwikkeld en sta ik waar ik nu sta.Niet alleen op het gebied van fotografie, maar ook wat betreft het gebruik van Lightroom en Photoshop.Op dit moment heb ik mij gespecialiseerd in Bedrijfs-, Product-, Kunst- en Evenementenfotografie.Hierin blijf ik mijzelf verder ontwikkelen en verbeteren.Ook mijn Vrij Werk is belangrijk voor mij, daarin kan ik tot in het extreme laten zien wat ik kan en nieuwe dingen uitproberen.Wat heb ik je te bieden: Mijn creativiteit, kennis, inbreng, fantasie en? passie.Mijn leven is fotografie!U kunt mij huren voor:- productfotografie- reclamefotografie- kunstfotografie- woningfotografie- bedrijfsfotografie- evenementenfotografie

Alle werken