Kirkenes oscar II Kapel

Kirkenes oscar II Kapel van Fields Sweden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kirkenes oscar II Kapel van Fields Sweden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 575468

8% korting
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 106 gratis verzending!

Omschrijving

Oscar II-kapel.
De eerste Noorse nederzetting in Grense Jakobselv werd opgericht in 1851. Het Noorse volk wilde een eigen kapel. Bovendien was er na de grensovereenkomst van 1826 nog steeds onenigheid tussen de Noorse autoriteiten en de Russische vissers over de nationale grens. Na verschillende gewelddadige confrontaties tussen Noorse functionarissen en Russische vissers te hebben gemeld, had de provinciefunctionaris in Finnmark een oorlogsschip naar het gebied gestuurd om grensovertredingen te voorkomen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken wilde een onafhankelijke beoordeling en stuurde kapitein Lieerdahl om de zaak te controleren. Heyerdahl was het niet eens met de mening van de gouverneur van de provincie om het probleem op te lossen en stelde in plaats daarvan voor om een ​​kerk die zichtbaar was vanaf de zee op de locatie te plaatsen, omdat de Russen kerken en kapellen respecteerden.

Dit werk wordt aangeboden door Fields Sweden

Fields Sweden profielfotoWij (Marco en Nicole) leerden elkaar kennen in 1994 tijdens een zomervakantie met onze ouders in Spanje. Je hoort het vaak, mensen zeggen het vaak: "een verliefdheid duurt maar een tijdje". In 2005 zeiden we ja tegen elkaar. Sterre was onze oudste dochter geboren in 2007 en in 2010 werd ze de grote zus van Yara.

In 2017 verhuisden wij (de familie Pieren) naar een klein huis op een heuvel met 4 hectare grond. Omringd door prachtige natuur in Boteå, in de provincie Västernorrland in het midden van Zweden.

Marco werkt al vele jaren in de beveiligingsindustrie. In 2013 veranderde hij van koers en omschreef hij zichzelf als cameraman en filmmaker. Al snel kwam er een drone. De interesse om alles vanuit een andere hoek in beeld te krijgen werd steeds groter. Marco heeft zich verder gespecialiseerd op dit gebied, de pilootopleiding voor drones is afgerond en Fields Flygfoto is een feit in Zweden geworden. De ontwikkelingen in deze branche gaan snel en worden nauwlettend gevolgd door middel van bijscholing.

Nicole heeft veel ervaring met het organiseren en faciliteren van verschillende evenementen. In de toekomst willen we tentoonstellingen houden in onze tuin om mensen en de natuur samen te brengen in het midden van de natuur.

De grote hobby van Nicole is fotografie, bij voorkeur op de weg op de rug van een van de paarden. We leven in een sprookjesachtige omgeving die ons verrast vanuit verschillende invalshoeken met pure schoonheid.
Het vastleggen van beelden

Alle werken