Kitten Katten Poezen

Kitten Katten Poezen van Stichting Kittenopvang Kitten&Co

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kitten Katten Poezen

van Stichting Kittenopvang Kitten&Co

Kitten Katten Poezen van Stichting Kittenopvang Kitten&Co

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 823889

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125 112 gratis verzending!

Omschrijving

Stichting Kittenopvang Kitten&Co vangt zwerf kittens op tot er een warm huisje voor ze is gevonden. Met de aankoop van deze foto, gaat de gehele commissie naar de Stichting Kittenopvang Kitten & Co. Deze kittens komen van een moeder die geboren werd op een boerderij. Dit was haar zoveelste nest kittens. Om te voorkomen dat er nog veel meer kittens geboren worden, is zij opgevangen door Stichting Kittenopvang Kitten&Co. Daar zijn haar kittens geboren. De moeder poes is goed verzorgd en daarna geneutraliseerd. Zodra de kittens oud genoeg zijn, mag moederpoes weer naar haar vertrouwde plek en word er voor deze kleintjes een goed huis gezocht. Het derde poesje van rechts is zonder moeder gevonden bij een fabriek en mocht bij de mama aanschuiven. Nu heeft ze een grote warme familie en veel vriendjes. De namen van links naar rechts: Cody, Mae, Merah, Otto, Bamse, Romy, Gozer en Guusje. Deze kittens waren drie weken oud toen de foto werd gemaakt.

Dit werk wordt aangeboden door Stichting Kittenopvang Kitten&Co

Stichting Kittenopvang Kitten&Co profielfotoKoop dit schattige werk en steun de moederloze kittens bij het opgroeien. Stichting Kittenopvang Kitten&Co vangt moederloze zwerfkittens en drachtige moeders zonder baasje op tot er een warm huisje voor ze is gevonden. Daarnaast probeert Stichting Kittenopvang Kitten&Co samen met andere organisaties het overschot aan kittens en katjes terug te dringen door middel van neutralisatie van de ouder dieren. Met de aankoop van alle foto's in deze shop, gaat de gehele commissie naar de Stichting Kittenopvang Kitten & Co.
Dank u wel voor uw steun!!

Alle werken