Klaproos Disco

Klaproos Disco van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Klaproos Disco van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106090
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Kleurrijke foto van een enkele klaproos tegen een zachte achtergrond. Deze foto is genomen in het stadspark in Nancy, Frankrijk. Een mooi park waar het goed vertoeven was in de zomer. Voor fotografen ook een leuk park, want er waren velden vol bloemen aangelegd.
Op deze foto heb ik gefocused op een klaproos die prachtig verlicht werd door het zonnetje. Er ontstond een mooi, zacht bokeh (onscherpte) in de achtergrond. Dat kwam doordat ik een groot diafragma heb gebruikt én doordat er veel afstand is tussen deze klaproos en de andere bloemen in de achtergrond. Die zijn nu alleen nog maar te zien als gekleurde, zachte vlekken. En dat geeft een dromerige sfeer aan het beeld.
Ik heb de kleuren die er waren een beetje versterkt en ze doen me op deze manier denken aan de felle disco-kleuren van de jaren zeventig.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken