Klaproos in blauwe droom

Klaproos in blauwe droom van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Klaproos in blauwe droom van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106094
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van een klaproos tegen een blauwe achtergrond. Een eenvoudige foto, maar ik houd wel van het motto "Less is more". Ik heb deze foto een blauwe achtergrond gegeven omdat het een mooi contrast oplevert met de rode klaproos. De bloem springt er echt uit. En met de vage planten en bloemen in de achtergrond krijgt de foto een dromerige uitstraling.

Deze foto is genomen in een prachtig bloemenveld in het stadspark van Nancy, Frankrijk. Ik heb daar meerdere klaprozen gefotografeerd en een aantal daarvan heb ik opgenomen in het album "Klaprozen". Elke klaproos is weer uniek en deze prachtige bloemen vervelen mij nooit.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken