Klaproos in blauwgroen veld

Klaproos in blauwgroen veld van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Klaproos in blauwgroen veld van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106092
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Kleurrijke foto van een klaproos in een veld met andere bloemen. Op deze foto zijn de individuele blaadjes van de klaproos goed te zien. De foto is genomen in een stadspark in Nancy, Frankrijk.

Leuk aan deze foto vind ik de levendige omgeving van de klaproos. Je ziet vele knoppen van andere klaprozen in wording en dat maakt het beeld wat dynamischer. En er is zelfs een paars Korenbloempje dat onderin de foto te zien is. Die geeft net even een beetje meer kleur aan het hele beeld. Verder contrasteert het blauwgroene van de foto mooi met het rood van de klaproos. Alles bij elkaar wordt het zo een kleurrijke, zomerse foto.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken