Klaproos in turquoise veld

Klaproos in turquoise veld van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Klaproos in turquoise veld van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106095
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Ik heb diverse foto's genomen van klaprozen in een bloemenveldje in Nancy, Frankrijk, en dit is er één van. Elke foto heeft weer zijn eigen invalshoek en bij deze foto heb ik gekozen voor een lieflijke bewerking. De klaproos heb ik een rood-roze kleur gegeven en de achtergrond een groen-turquoise kleur.
In de verte zijn nog een paar andere klaprozen te zien. Sommige in bloei, andere nog in de knop. Het geeft wel een speels beeld, maar het blijft tegelijkertijd rustig door de wazige achtergrond.
De zon speelde ook een mooie rol bij deze foto. Hij schijnt prachtig door de bloemblaadjes van de klaproos heen, waardoor je de structuur van de blaadjes goed kunt zien.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken