Klaproos tussen de knoppen

Klaproos tussen de knoppen van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Klaproos tussen de knoppen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106079
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Deze klaproos bevindt zich in een veld met vele andere klaprozen. Sommige zijn al uitgebloeid, andere bloeien en weer andere zitten nog vol in de knop. Met al die bloemknoppen is het een levendige foto.

Er stond een lekker zonnetje op het moment dat ik de foto nam. Het tegenlicht geeft een fijne, zomerse sfeer aan de foto. En het zorgt ervoor dat je zelfs de haartjes op de steeltjes van de klaprozen nog kunt zien.

De foto is genomen in een stadspark in Nancy, Frankrijk. We waren daar tijdens een vakantie per ongeluk beland, nadat we motorpech hadden. We moesten een paar dagen wachten op onderdelen, maar gelukkig konden we ons aardig vermaken in de stad. Vooral met de prachtige bloemenvelden die in het stadspark waren aangelegd.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken