Klassieke auto – Old-timer Hudson Hornet

van Jan Keteleer

- Werkcode: 435 926

Jan Keteleer over Klassieke auto – Old-timer Hudson Hornet

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

De Hudson Hornet is een van de meest iconische auto's aller tijden. Het is zeker een voertuig dat in het publieke bewustzijn blijft. Wat betekent de auto? Voor velen staat het voor verfijning. Het vertegenwoordigt een ras dat de afstand kan gaan. Het vertegenwoordigt een gedachte die is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Al deze gedachten, en nog veel meer, kunnen op de Hudson Hornet worden toegepast. Dit stuk brengt al die gedachten naar een levendig, prachtig leven. Dit prachtige stuk is verkrijgbaar als kunst aan de muur, t-shirts, of in de vorm van tal van interieurproducten voor huisdecoratie.

Over de auto: De Hudson Hornet is een auto die werd geproduceerd door de Hudson Motor Car Company in Detroit, Michigan, tussen 1951 en 1954 en vervolgens door American Motors Corporation (AMC) in Kenosha, Wisconsin, en onder het merk Hudson werd verkocht tussen 1955 en 1957.
Klassieke auto – Old-timer Hudson Hornet vind je in de categorieën , 1950-1959, 1960-1969, Amerikaanse auto in 1950, Auto's, Digitale Kunst, Groen, Hudson Motor Car, Klassieker, Noord Amerika, Oldtimers, Sedan (autotype) en Transport.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klassieke auto – Old-timer Hudson Hornet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klassieke auto – Old-timer Hudson Hornet van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Klassieke auto – Old-timer Hudson Hornet van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435 926
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.