Klassieke auto - Old-timer Plymouth Belvedere

Klassieke auto - Old-timer Plymouth Belvedere van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Klassieke auto - Old-timer Plymouth Belvedere van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435913
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

Ja, je kunt deze Plymouth technisch een oldtimer noemen. Het lijdt geen twijfel dat het een werkelijk opmerkelijke, beslist klassieke auto is. Zoals elke deskundige op het gebied van klassieke auto's u echter zal vertellen, hebben de echt geweldige voertuigen een element van tijdloosheid voor hen. Deze auto lijkt er zeker niet op dat zijn gloriedagen allang voorbij zijn. Misschien bestaat het op die momenten op het moment van het stuk zelf. Misschien heeft iemand het gerestaureerd om de auto's van vandaag te laten zien hoe een origineel eruit ziet. Dit klassieke stuk van een iconische auto is verkrijgbaar als wall art, t-shirts of als interieurproducten.

Over de auto: De Belvedere tweedeurs hardtop uit 1958 werd berucht door de Stephen King-film Christine (1983). Christine werd gefactureerd als een '58 Fury, maar miste de 'buckskin beige' verf en gouden rand die standaard was in alle Furys dat jaar; in plaats daarvan was het versierd met Belvedere (zonder naamplaatjes van Belvedere) en was het "toreadorrood" geschilderd met een "ijsbergwitte" bovenkant. Plymouth-verzamelaars veroordeelden de auto's die werden vernietigd of in stukken werden gesneden bij het maken van de film; nochtans gaf het nieuw leven aan de resterende Plymouths, schoot de waarde van de auto's omhoog aan vele malen hun originele waarde.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoVanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken