Klassieke auto – Oldtimer Mercedes 300SL Daytona Roadster

Klassieke auto – Oldtimer Mercedes 300SL Daytona Roadster van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Klassieke auto – Oldtimer Mercedes 300SL Daytona Roadster van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435917
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als je naar een auto als deze kijkt, wat zijn dan sommige van de afbeeldingen die je te binnen schiet? Sommige mensen stellen een iconische figuur voor, zoals Steve McQueen, Paul Newman of James Dean. Anderen stellen zich eenvoudig de spectaculaire belofte van een volle tank voor, gecombineerd met alles wat de open weg te bieden heeft. Anderen zien gewoon een van de meest buitengewone machines ooit gebouwd. Ongeacht wat je uiteindelijk ziet, deze kunst is perfect voor liefhebbers van vintage roadsters. Deze klassieke autokunst is beschikbaar als kunst aan de muur, in de vorm van een t-shirt, of in tal van interieurproducten. Over de auto: De Mercedes-Benz 300SL (W198) was de eerste versie van de SL-Klasse Grand Tourer en de snelste productieauto van zijn dag. Geïntroduceerd in 1954 als een coupé met twee zitplaatsen met opvallende vleugeldeuren, werd het later aangeboden als een open roadster. Het direct door brandstof ingespoten productiemodel werd gebouwd door Daimler-Benz AG en was gebaseerd op de zeer succesvolle en toch iets minder krachtige carbureted rechtopstaande zescilindercircuit 61952, de W194. Meteen succesvol en tegenwoordig iconisch, stond de 300SL alleen met zijn kenmerkende deuren, de allereerste brandstofinspuiting voor productie en 's werelds snelste topsnelheid. De originele coupé was beschikbaar van maart 1955 tot 1957, de roadster van 1957 tot 1963. Een opmerkelijk kleinere, lichtere en m

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken