Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen)

van Karla Leeftink

- Werkcode: 338 281

Karla Leeftink over Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen)

In de pootafdrukken van de Schotse hooglanders in het Reestdal is water terecht gekomen. Het water is bevroren. Dit levert prachtige abstracte ijs structuren op. Met een beetje fantasie is er van alles in te zien. Zelf zie ik er een klein hondje in.
Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Bestsellers, Blubber, Fotografie, Honden, IJs, Impressionisme, Structuur, Tafelboek van Werk aan de Muur, Vorst aan de grond, Warm glow, Winter, World of Wonders en vtwonen.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Meer weten over Karla Leeftink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen) als rond werken

  • Super blij met het ronde resultaat in combinatie met een cirkellamp! Ik werd steeds op de hoogte gehouden.
  • Hoge kwaliteit print
  • Speels effect, met een zacht gevoel
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem

Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen) van Karla Leeftink

Koop de bestseller foto Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen) van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338 281
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
206,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.