Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen)

van Karla Leeftink

- Werkcode: 338281

Karla Leeftink over Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen)

In de pootafdrukken van de Schotse hooglanders in het Reestdal is water terecht gekomen. Het water is bevroren. Dit levert prachtige abstracte ijs structuren op. Met een beetje fantasie is er van alles in te zien. Zelf zie ik er een klein hondje in.
Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Bestsellers, Blubber, Fotografie, Grond (aarde), Honden, IJs, Impressionisme, Structuur, Vorst aan de grond, Warm glow, Winter, World of Wonders en vtwonen.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Waarom je kiest voor Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen) op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen) van Karla Leeftink

Koop de bestseller foto Klein hondje - IJs structuur (gezien bij vtwonen) van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338281
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
203 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.