Klein meisje aan de zee van Benidorm in Spanje. van Hubertine Heijermans

Werkcode: 250 051 Kopieer de werkcode

Hubertine Heijermans profielfoto Deze kleine olieverf werd geschilderd buiten op de Playa de Levante, het strand van Benidorm. De kunstenares had haar al een meerdere dagen gezien met ditzelfde spelletje en zij merkte dus ook niet, dat zij werd geschilderd op een klein paneeltje, terwijl de schilderes zich klein maakte en deed alsof ze aan het lezen was. Dat lukte gelukkig en een kind is altijd een schattig onderwerp, alleen heeft zij zichzelf nooit gezien en dus ook niet hoe moedig ze op de golven afrende.

Dit werk wordt aangeboden door Hubertine Heijermans

Geboren in A'dam 8 jan1936 I received a scholarship from the Dutch Government in able to study at the Rijks Akademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. My first teacher started with art after nude-model. He was Gé Röling, father of the famous painter Marte Röling and an excellent master. But I met my future husband and end september1958, having finished the season at the Academy my man, Nils Tellander and I got married in Amsterdam. Our honeymoon was the journey back 'home' towards his house in Lausanne, Switzerland. But Nils agreed when our son was born, that as soon as he would be ready for boarding school I should continue studying my art in Italy, in Florence, where in 1970 I started studying ETCHING at an American Highschool. I exhibited in Holland, France, Switzerland, Italy and even went to Singapore in 1994. As I am 80 years old now I count myself lucky I painted many portraits, but also was accepted in several Musea, in Musée Jenisch with 50 etchings (Cabinet cantonale des Estampes) . In Venlo Museum Bommel v Dam and in River Forest US are kept a number of etchings. Héliogravure was my speci-ality after lessons from Luis Camnitzer (MoMA New-York). Photo-etching work of my hand is in Musée de l'Elysée in Lausanne. Photo-etchings are based on a difficult, ancient photo-technique. Anyway, the last 20 years I paint outside, landscape , old houses and vine-yards, olive groves/often feminine nude in oil or paint after orders from my Commune Vaud in Swiss Ollon.

Meer weten over Hubertine Heijermans?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wietske
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
In 1 woord wauw!! Is het geld zeker waard.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Jos
Nederland
4.5 / 5

Alles wat is beloofd is waar gemaakt
Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
An
Nederland
5 / 5

Groot aanbod, mooi resultaat!
Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
V.o.f. Intraplant
Nederland
5 / 5

Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020
M.Veen
Nederland
5 / 5

Prachtige werken van hoge kwaliteit
11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Patrick
Nederland
5 / 5

Prachtige kunst voor aan de muur
Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Patricia
Nederland
5 / 5

Prima service. Doen wat ze beloven.
Ben zeer tevreden over de website, de service en de kwaliteit van de geleverde werken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Esther
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Geert de Vries
Nederland
5 / 5

Mooi doek,ziet er fantastisch uit incl.de omlijsting

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Babette
Nederland
5 / 5

Prachtige, scherpe print op canvas, zeer zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd. Ik ben uiterst tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Klein meisje aan de zee van Benidorm in Spanje. van Hubertine Heijermans als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
96,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden