Kleine Vuurtoren van IJmuiden in de sneeuw

Kleine Vuurtoren van IJmuiden in de sneeuw van Ko van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 127091

Kleine Vuurtoren van IJmuiden in de sneeuw van Ko van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
96 gratis verzending!
Kleine Vuurtoren van IJmuiden in de sneeuw van Ko van Leeuwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Kleine Vuurtoren (lage licht) van IJmuiden in de sneeuw. Samen met de grote vuurtoren geeft de vuurtoren de lijn aan die schepen moeten volgen om veilig de haven van IJmuiden binnen te varen. Deze vuurtoren was oorspronkelijk hoger, maar is in 1909 verlaagd. Het stuk wat er af is gehaald doet dienst als vuurtoren op het waddeneiland Vlieland.

De vuurtoren straalt een vast wit licht uit met een rode sector aan de noordzijde van de vaargeul. Het is een gietijzeren toren die is gebouwd in 1878.

Over Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen profielfotoKo van Leeuwen is fotograaf in IJmuiden. Wat hier wordt getoond is zijn vrije werk. De voorliefde voor scheepvaart, natuur en Schotland komt duidelijk naar voren. Daarnaast komen er straks ook albums met panoramafoto's Ko van Leeuwen werkt ook als bedrijfs- en persfotograaf voor lokale bedrijven, regionale media en maakt videoverslaggeving voor diverse televisiezenders.

Alle werken