Kleine boefjes 1910

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 484

Timeview Vintage Images over Kleine boefjes 1910

Moeder, we willen een toneelstukje doen! En daar staan ze dan, in een lollig kostuumpje, spullen uit de keuken geplukt, en met mutsen van krantenpapier op het hoofd. Een ontspannen familieportret: geen strakke smoeltjes, maar gekke bekkies. Achter het raam kijkt moeder mee. We kunnen haar mond niet zien, maar haar ogen lachen. (Collectie Timeview, Beautiful people, All dressed up, 1920s)
Kleine boefjes 1910 vind je in de categorieën 1920-1929, Children, Familie (verwanten), Fotografie, Jongen, Playing, Theater, Vreugde, Vrouw, Woonstijl Vintage, costumes en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Kleine boefjes 1910 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kleine boefjes 1910 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Kleine boefjes 1910 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 484
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden