Kleurenexplosie met inkt

van Joke Gorter

- Werkcode: 888830

Joke Gorter over Kleurenexplosie met inkt

Dit is een foto van mijn eigen kunst gemaakt met alcohol- inkt op speciaal papier. Voor deze techniek heb ik een föhn gebruikt waarmee ik lucht blaas over de alcoholinkt. Je kunt zo de alcoholinkt een bepaalde richting op sturen.
Kleurenexplosie met inkt vind je in de categorieën Abstract, Abstracte schilderijen, Blauw, Favoriet, Kleur collecties, Landschappen, Lente, Roze, Schilderijen, Seizoenen, Zomer en alcoholinkt.
Joke Gorter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joke Gorter

Sinds een aantal jaren aan het experimenteren met acrylverf en verschillende technieken. Met deze techniek krijg je de prachtigste designs omdat je ook elke kleur kan combineren. Ook werk ik sinds kort met alcoholinkt, en ook heb ik van deze werken prachtige foto's kunnen maken.
Deze foto's deel ik nu met Werk aan de muur, zodat ik mijn kunst met iedereen kan delen. Wilt U een kunstwerk in eigen kleuren , neem dan contact met mij op via Instagram of via mijn website van Fabulous Art Designs. Ik zou het geweldig vinden wanneer U een kunstwerk koopt, mij een foto stuurt van mijn werk bij U aan de muur.
Kies zelf de maat en het materiaal. Snel geleverd, hoge kwaliteit.

Alle werken van Joke Gorter


Waarom je kiest voor Kleurenexplosie met inkt op acrylglas

  • Echt zo mooi, Nog beter en mooier dan ik had verwacht, Sieraad aan de muur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas

Kleurenexplosie met inkt van Joke Gorter

Koop dit schilderij Kleurenexplosie met inkt van Joke Gorter als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 888830
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
300 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.