Kleurexplosie

van Jeroen Kleiberg

- Werkcode: 462 787

Jeroen Kleiberg over Kleurexplosie

Uitzicht vanaf de 4.655 meter hoge Ak Baital Pas, het hoogste punt van de Pamir Highway in Tadzjikistan. Het hoge plateau is hier droog als de woestijn. Vegetatie is afwezig. Een kleurexplosie van rood, oranje en geeltinten
Kleurexplosie vind je in de categorieën Ak-Baital Pass, Bergen, Bergpas, Centraal-Azië, Fotografie, Geel, M41 (Centraal-Azië), Oranje, Pamir, Rood en Tadzjikistan.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Kleurexplosie als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kleurexplosie van Jeroen Kleiberg

Koop de foto Kleurexplosie van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 462 787
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.