Kleurrijk Hart Verfspetters van Vrolijk Schilderij

Werkcode: 667 804 Kopieer de werkcode

Vrolijk Schilderij profielfoto Laat je betoveren door het levendige kunstwerk 'Kleurrijk Hart Verfspetters', waarin het canvas doordrenkt is met de expressie van liefde en vreugde. De kunstenaar heeft met gedurfde penseelstreken en een palet vol levendige kleuren een hart gevormd dat barst van energie en positiviteit. De verfspetters vliegen in het rond, waardoor de kamer wordt doordrenkt met een sprankelende liefdevolle atmosfeer.

Dit schilderij is meer dan slechts een visueel festijn; het is een uitdrukking van emotie en een ode aan de kleurrijke facetten van liefde. De combinatie van krachtige kleuren en speelse spetters creëert een dynamiek die de ruimte vult met optimisme en warmte. Het hart in het midden straalt liefde uit, terwijl de spetters een gevoel van spontaniteit en levensvreugde toevoegen.

Breng dit kunstwerk in je leefruimte en laat het dienen als een dagelijkse herinnering aan de liefde die het leven kleurt. Laat je omringen door de positieve energie van 'Kleurrijk Hart Verfspetters' en geniet van de levendige ambiance die het met zich meebrengt.

Dit werk wordt aangeboden door Vrolijk Schilderij

Corrie neemt jou graag mee in een wereld van vrolijkheid en kleur. Alle schilderijen van Vrolijk Schilderij zijn met de hand geschilderd en deze collectie is speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor blijven de details van de schilderijen zoals de penseelstreken en de verdikkingen van het paletmes nog duidelijk zichtbaar wanneer deze op canvas, aluminium etc. worden gedrukt. Meer schilderijen bekijken of een persoonlijk schilderij laten maken? Kijk dan op de website van Vrolijk Schilderij.

Meer weten over Vrolijk Schilderij?

Klantbeoordelingen van Kleurrijk Hart Verfspetters

2 beoordelingen 4.5 / 5
Kleurrijk Hart Verfspetters heeft 2 beoordelingen.

    Gregor D.
    Duitsland
    5 / 5
    Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops Besteld in oktober 2023
    Anoniem
    Duitsland
    4 / 5
    Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops Besteld in mei 2022
    Noel
    Nederland
    4.5 / 5

    mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    erik verlent
    Nederland
    5 / 5

    super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    An
    Nederland
    5 / 5

    Groot aanbod, mooi resultaat!
    Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Jenkykat
    Nederland
    5 / 5

    Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijke site Medewerkers(in mijn geval Jasper) denken actief mee als je wensen op maat hebt. Zeer duidelijke informatie over voortgangsproces, je word op de hoogte gehouden van het productieproces tot en met levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Eddie
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Marcel
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Mooie print. Goede kwaliteit behang. Goede service (meedenken in mogelijkheden). Snel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Cos Vreugdenhil
    Nederland
    4 / 5

    (Translated by Google) Good product, delivered on time (Original) Goed produkt, keurig op tijd geleverd

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Melissa
    Nederland
    5 / 5

    Top service
    Klantendienst is zeer behulpzaam en vriendelijk. De canvas werd snel en goed verpakt geleverd en is heel erg mooi!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Lizzy Janssen
    Nederland
    5 / 5

    WAUW+++++
    Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Kleurrijk Hart Verfspetters van Vrolijk Schilderij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden