Kleurrijk bloemenveld schilderij

van Bianca ter Riet

- Werkcode: 844 520

Bianca ter Riet over Kleurrijk bloemenveld schilderij

Een zee van wilde voorjaarsbloemen, waarbij de kleuren van het doek lijken te spatten. De vrolijke variaties aan kleuren, lijnen en vormen, brengen een stukje positiviteit op elke wand! Passend bij diverse interieurs en bij meerdere trends.
Kleurrijk bloemenveld schilderij vind je in de categorieën Bloemen, Bloemenvelden, Bonte parade, Kleuren, Kunst, Lente, Lucht, Paars, Roze, Schilderijen, Trend (mode) en Zomer.
Bianca ter Riet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bianca ter Riet

Leuk dat je een kijkje neemt bij mijn schilderijen en foto's. Twee hobby's waar ik enorm veel plezier aan beleef. Vol passie en overgave probeer ik iets neer te zetten dat tot de verbeelding spreekt, een emotie oproept of gewoon wordt ervaren als een mooi beeld. Veelal past mijn werk in diverse interieurtrends.

Alle werken van Bianca ter Riet


Waarom je kiest voor Kleurrijk bloemenveld schilderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kleurrijk bloemenveld schilderij van Bianca ter Riet

Koop dit schilderij Kleurrijk bloemenveld schilderij van Bianca ter Riet als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 844 520
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden