Kleurrijk hotel ontbijt stilleven

Kleurrijk hotel ontbijt stilleven van Danny de Jong

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kleurrijk hotel ontbijt stilleven

van Danny de Jong

Kleurrijk hotel ontbijt stilleven van Danny de Jong

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 428141
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
84 gratis verzending!

Omschrijving

Raar midden in een bos in de omgeving van de Veluwe staat een vervallen hotel met een lekker vers ontbijtje op het terras van het restaurant. Dit hotel staat in de buurt bekend als het spook hotel. Deze foto is deel van een opdracht van een fotografie opleiding om een stilleven te fotograferen als studio object en als vrije opdracht. Ik ben ervoor de natuur in gegaan.

Dit werk wordt aangeboden door Danny de Jong

Danny de Jong profielfotoIk fotografeer eigenlijk al mijn hele leven. Vroeger in je jaren 80-90 ging ik ieder jaar drie weken op vakantie en nam dan 10 dia-rolletjes mee voor 360 foto’s. Natuurlijk ging mijn Pentax ME spiegelreflexcamera met een 50mm en een 80-180mm zoomlens ook mee. Ik had geen idee wat ik deed en toch steevast had ik mooie plaatjes gemaakt.

Sinds de komst van de digitale camera is fotograferen veel moeilijker geworden. Camera’s zijn in mijn ogen technische hoogstandjes geworden en kunnen door de huidige lens technieken alles vlijmscherp vastleggen alleen je moet wel even weten hoe.

Doordat ik diverse workshops en een echte 1 jarige fotografie-opleiding heb gevolgd kan ik inmiddels prima foto’s met een verhaal of foto’s met iemand op zijn mooist maken. Ik fotografeer graag buiten maar ook graag in de studio. Voor mij is een foto genomen in een museum geslaagd als ik het betreffende kunstwerk in beeld heb met een karakteristieke museumbezoeker er op die vol overgave dit kunstwerk bewonderd. Het mogen ook de ruggetjes van een paar kinderen zijn met het liefst gekleurde jasjes aan.

Alle werken