Shop nu met 10% korting Nog 21 uur geldig!

Kleurrijk laatste licht na zonsondergang aan de kust van Kaapstad

van Heleen van de Ven

- Werkcode: 176790

Heleen van de Ven over Kleurrijk laatste licht na zonsondergang aan de kust van Kaapstad

Na zonsondergang kan de lucht nog zeer kleurrijk zijn zoals ook op deze foto. Door de lange sluitertijd is dit licht goed vast te leggen en wordt de oceaan ook zacht en "in beweging". Zachte kleuren met de laatste gloed van de zon. Dit is aan de kust van Kaapstad in Zuid-Afrika
Kleurrijk laatste licht na zonsondergang aan de kust van Kaapstad vind je in de categorieën Art, Beweging, Bright, Fel, Fotografie, Kaapstad, Kleur collecties, Kunst, Kust, Landschappen, Long exposure photography, Lucht, Modern, Oceanen en zeeën, Oranje, Rood, Rotsen, Sky, Stranden, Twilight, Zonsondergang, after sunset, for sale, geen mensen, heleen van de ven, moving, photo, rocks, skies en soft tones.
Heleen van de Ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Mijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken van Heleen van de Ven


Waarom je kiest voor Kleurrijk laatste licht na zonsondergang aan de kust van Kaapstad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleurrijk laatste licht na zonsondergang aan de kust van Kaapstad van Heleen van de Ven

Koop de foto Kleurrijk laatste licht na zonsondergang aan de kust van Kaapstad van Heleen van de Ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176790

Shop nu met 10% korting
Nog 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.