Kleurrijk schilderij Rainbow Woman 2, alle kleuren van de regeneboog.

van Freek van der Hoeve

- Werkcode: 214 933

Freek van der Hoeve over Kleurrijk schilderij Rainbow Woman 2, alle kleuren van de regeneboog.

Print van origineel schilderij. Kleurrijke vrouw met alle kleuren van de regenboog. Ideaal om kleur aan te brengen in je interieur.
Kleurrijk schilderij Rainbow Woman 2, alle kleuren van de regeneboog. vind je in de categorieën Contrast, Kleuren, Lip, Mensen, Modern, Oog, Personage, Popart, Portret, Regenboog, Schilderijen, Streep en Vrouw.
Freek van der Hoeve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Freek van der Hoeve

Freek van der Hoeve schildert vanuit zijn atelier in Oud-Zuilen, naast Utrecht en zijn werk bestaat uit opvallend kleurrijke doeken. Uitgangspunt in zijn werk is vaak een persoon. Door dit beeld met verschillende kleuren, vlakken en vormen op het doek te zetten creëert hij een nieuwe realiteit. Door de kleur af te zetten tegen een meer neutrale achtergrond moet een schilderij in de eerste plaats vooral opvallen. "Bij het bekijken van een schilderij moet men vergeten wat het voorstelt". In dit citaat van Henri Matisse kan Freek van der Hoeve zich volledig vinden en het geeft goed aan wat Freek met zijn werk beoogt, het maken van een nieuwe realiteit.

Alle werken van Freek van der Hoeve


Waarom je kiest voor Kleurrijk schilderij Rainbow Woman 2, alle kleuren van de regeneboog. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleurrijk schilderij Rainbow Woman 2, alle kleuren van de regeneboog. van Freek van der Hoeve

Koop dit schilderij Kleurrijk schilderij Rainbow Woman 2, alle kleuren van de regeneboog. van Freek van der Hoeve als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 214 933
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden