Kleurrijk uitzicht op  New York.

Kleurrijk uitzicht op New York. van Ans Duin

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 325457

Kleurrijk uitzicht op New York. van Ans Duin

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Kleurrijk uitzicht op  New York. van Ans Duin

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Geschilderd met acrylic op linnen door de nederlandse kunstenares Ans Duin. Kleurrijke weergave van het uitzicht op New York in grafische stijl geschilderd..

Over Ans Duin

Ans Duin profielfotoAns Duin is in Krommenie geboren en op jonge leeftijd verhuisd naar A'dam. Haar creativiteit heeft ze in haar carrière geuit als mode-ontwerpster, organisatie van grote modeshows op cruiseschepen en beurzen. In 1981 startte zij haar modellen/castingburo, hetwelk uitgroeide tot 1 van de meest gerenommeerde buro's van Nederland. Ans is dan ook voor vele mensen geen onbekende door haar bijdragen als gast in t.v.programma's om over haar werk als castingdirector te praten. In 2002 heeft Ans haar bedrijf verkocht en kon ze eindelijk haar creativiteit als kunstenares benutten. Sindsdien heeft Ans een grote drang tot scheppen van vaak expressionistische kunstwerken in flamboyante kleuren.Dit ziet men direct terugkomen in haar typische bloemen- en landschapsschilderijen. De schilderijen ontwikkelen zich met de jaren, ze worden steeds groter en vooral kleurrijker. Naast haar liefde voor de fleurige bloemenpracht, blijven de eeuwig veranderende wolkenpartijen Ans verwonderen. Men herkent in haar kunstwerken de kenmerkende Nederlandse landschaps- en zeegezichten, vaak met uitbundige wolkenpartijen..Tevens schildert Ans landschappen in rustige aardse kleuren met een duidelijke betekenisvolle spirituele lading. Een kunstwerk van Ans Duin ontstaat niet zomaar. Een gebeurtenis, hetzij droevig hetzij vrolijk, zet haar aan tot filosoferen en aan het schilderen. Thema's als loslaten, het accepteren van het leven, verdriet, rouw, vreugde, zetten aan tot schilderen.

Alle werken