Kleurrijke Bladeren in Aquarel | Aquarel Schilderij van WatercolorWall

Werkcode: 608 802 Kopieer de werkcode

WatercolorWall profielfoto Hand geschilderde aquarel van een tak met kleurrijke bloemblaadjes op een witte achtergrond. Deze sfeervolle illustratie is ook geschikt als Ronde Print (Wandcirkel). Deze Botanische illustratie is geschilderd met de nat-in-nat techniek met aquarelverf en ecoline waar gebruik is gemaakt van zachte pastelkleuren. Het schilderwerk straalt rust uit en nodigt uit om gezien te worden. Een wanddecoratie van deze illustratie zou perfect staan in een Scandinavische interieur, een Babykamer, Yoga studio of praktijk.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

Welkom bij WatercolorWall. Dé winkel voor unieke hand geschilderde aquarellen vanuit het atelier van kunstschilder en grafisch ontwerper Ricardo Bouman. Ricardo is een aquarellist met een passie voor reizen en het ontdekken van mooie landschappen, steden en architectuur. Op het gebied van schilderkunst schildert hij graag 'realisme in een illustratief jasje' alsook impressionisme en abstracte kunst.

Ricardo schildert al ruim 25 jaar met aquarel en vertaald zijn eigen reiservaringen tot schilderijen en illustraties. Het schilderen doet hij op de traditionele manier, waarbij het hele process op handgemaakte wijze wordt uitgevoerd. Van het spannen van het aquarelpapier, schetsen van de compositie tot het schilderen met waterverf. Het werk wordt vervolgens in hoge resolutie gefotografeerd, waardoor het schilderij in hoge kwaliteit beschikbaar is als artprint op een gewenste formaat.

Ricardo schildert zowel artistiek als illustratief waarbij verschillende schildertechnieken en stijlen worden toegepast. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een locatie die hij zelf bezocht heeft.

Benieuwd hoe Ricardo schildert? Bekijk de making-of films van zijn aquarellen op: https://www.youtube.com/@watercolorwall

Zijn werk is hier verkrijgbaar als wanddecoratie op diverse materialen en formaten.

Meer weten over WatercolorWall?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Henk Jaap Kloosterman Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Anja Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Nanda Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service
Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Jan Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Positief
Perfect zoals verwacht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
C.Aangeenbrug Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Marja Wouters Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heeeeel mooi
Heeeeel mooi

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Erwin & Angelique Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Henriette de Deugd Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Super blij mee!
Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Ken Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Marjo Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top
Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Ingeborg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Kleurrijke Bladeren in Aquarel | Aquarel Schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden