Kleurrijke ijsvogels van Jasper de Ruiter

Werkcode: 647 857 Kopieer de werkcode

Jasper de Ruiter profielfoto Kleurrijke ijsvogels, illustratie Jasper de Ruiter

Dit werk wordt aangeboden door Jasper de Ruiter

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Jasper de Ruiter (1975) en ben natuurillustrator. Ik maak natuurgetrouwe illustraties van planten en dieren voor natuurboeken, tijdschriften, biologieboeken, maar ook voor aan de muur. Met mijn werk haal je een vleugje van de schoonheid van de natuur in huis. Daarnaast heb ik een eigen productlijn, waarbij ik mijn werk verwerk ik in educatieve producten om de natuurbeleving van jong en oud te vergroten.

Meer weten over Jasper de Ruiter?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Henor Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Michel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Rita Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk, efficiënt, enthousiast, prachtig product. Kortom gewoon een goed bedrijf. Ik word er blij van

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Bert Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top service
Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Marlies Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service
Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Corrie Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Nely Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Frank Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Jacqueline Buurman Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Henk Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Keurig verzorgd het is echt goed
Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Antoine Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Petra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Kleurrijke ijsvogels van Jasper de Ruiter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden