Kleurrijke zonsondergang in midden Zweden

Kleurrijke zonsondergang in midden Zweden van Ralf Köhnke

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kleurrijke zonsondergang in midden Zweden van Ralf Köhnke

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 251340
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

Tijdens een vakantie in midden-Zweden, midden in de winter, reden we langs dit moerasachtige gebied. De zon ging net onder, de grond was bevroren en kraakte onder onze voeten. Er hing een mystieke sfeer, elk moment kon er een trol uit de bossen tevoorschijn komen, of een eland, de fantasie kon op dit mooie plekje alle kanten op. Met -12 graden was het ijskoud maar prachtig. De hemel kleurde roze/paars en het licht brak door de wolken.

Over Ralf Köhnke

Ralf Köhnke profielfotoFotograferen in de vrije natuur is net als een mini vakantie voor mij. Tijdens het fotograferen kan ik de tijd helemaal vergeten en opgaan in mijn foto's. Fotograferen is voor mij een hobby waar ik graag meer tijd en energie in will steken. Ik hoop door verkoop van mijn foto's extra geld te kunnen verdienen om mijn equipment te kunnen verbeteren, voor nog betere foto's. Graag zie ik dan ook bestellingen tegemoet. Mijn advies zou zijn om foto's op een glade ondergrond te laten afdrukken voor de beste beleving van een foto. Bijv. via Xposer.

Foto's onder de rubriek Expositie kunnen ook zonder enkele kaders en randen besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Foto's onder de rubriek Expositie bevatten teksten en ook een weblink naar het portfolio van de fotograaf. Op wens kunnen ook deze foto's zonder de weblink en ook zonder alle andere teksten besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Het is ook mogelijk om de teksten op eigen wens aan te passen. Ook hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.

Alle werken