Klimaatverandering – Arend vluchtend voor een smeltende zon

Klimaatverandering – Arend vluchtend voor een smeltende zon van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Klimaatverandering – Arend vluchtend voor een smeltende zon van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477931
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Arend vluchtend voor een smeltende zon.

We zien hier een krachtig beeld, wanneer we een adembenemende adelaar zien die vrij door de lucht vliegt. Dit beeld staat echter in schril contrast met de aanwezigheid van een smeltende zon. Net als al het andere op deze planeet, lijdt deze gedurfde, mooie arend aan de gevolgen van klimaatverandering. We proberen allemaal ons leven met zuiverheid en vrede te leven. Helaas wordt dit met de gevolgen van de klimaatverandering steeds moeilijker.

Dit nieuwe stuk van Jan Keteleer toont ons een wereld die worstelt om het evenwicht te bewaren. Dit is een absoluut krachtige verklaring die kan worden geplaatst in een persoonlijke of professionele omgeving.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoVanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken