Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 19 uur geldig!

Klimaatverandering - De nieuwe Ark

van Jan Keteleer

- Werkcode: 479 707

Jan Keteleer over Klimaatverandering - De nieuwe Ark

De nieuwe Ark

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

De meesten van ons kennen het verhaal van de ark van Noach. Naarmate de realiteit van de klimaatverandering steeds moeilijker te negeren is, kunnen onze gedachten terugkeren naar concepten die verband houden met de ark. Kunstenaar Jan Keteleer heeft zo'n concept onderzocht met dit fascinerende, verbluffende kunstwerk. Er is zoveel om aan te nemen met dit werk. We zien de hemel, vervuld van onzekerheid. We zien dieren op weg gaan naar hun enige hoop. We zien overal arken aan de hemel, wanhopig om boven de stijgende wateren te blijven. Dit is een van de meest visueel arresterende commentaren op klimaatverandering die je ooit hebt gezien.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klimaatverandering - De nieuwe Ark op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimaatverandering - De nieuwe Ark van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Klimaatverandering - De nieuwe Ark van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479 707

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,-155,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.