Klimaatverandering – Hert vluchtend

Klimaatverandering – Hert vluchtend van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Klimaatverandering – Hert vluchtend

van Jan Keteleer

Klimaatverandering – Hert vluchtend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477955
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

Hert vluchtend

We zien dit prachtige, krachtige hert rennen. Waar gaat het naartoe? Waar komt het vandaan? Dit kunstwerk van Jan Keteleer stelt ons voor een moeilijke vraag. De vraag wordt een zeer moeilijke realiteit, omdat we de details van dit prachtige stuk in een zo goed mogelijk licht plaatsen.

Met het contrast van de herten met de smeltende zon, kunnen we beginnen in te zien dat dit een verhaal is van klimaatverandering. Het hert ontvlucht de situatie. Echter, tenzij we snel handelen, is het niet onredelijk om aan te nemen dat er niet veel plaatsen zijn waar het hert naartoe kan gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken