Klimop & Reine Claude

van Monique van Velzen

- Werkcode: 167440

Monique van Velzen over Klimop & Reine Claude

Klimop en Reine Claude, de start van de herfst.
Deze pruim komt waarschijnlijk uit Armenië, stamt vermoedlijk uit de 16e eeuw maar is misschien uit de Karolingische of zelfs Romeinse tijd. Pruim is genoemd naar Koningin Claude, de gemalin van François 1e van Frankrijk.
Klimop & Reine Claude vind je in de categorieën Bossen, Citroen (vrucht), Fotografie, Fruit, Groen, Keuken, Pruim, Reine Claude, Stilleven en Urban / Street.
Monique van Velzen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

De tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken van Monique van Velzen


Meer weten over Monique van Velzen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Klimop & Reine Claude op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimop & Reine Claude van Monique van Velzen

Koop de foto Klimop & Reine Claude van Monique van Velzen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 167440
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.