Klimop & Reine Claude

Klimop & Reine Claude van Monique van Velzen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Klimop & Reine Claude

van Monique van Velzen

Klimop & Reine Claude van Monique van Velzen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 167440
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Klimop en Reine Claude, de start van de herfst.
Deze pruim komt waarschijnlijk uit Armenië, stamt vermoedlijk uit de 16e eeuw maar is misschien uit de Karolingische of zelfs Romeinse tijd. Pruim is genoemd naar Koningin Claude, de gemalin van François 1e van Frankrijk.

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

Monique van Velzen profielfotoDe tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken

Klantfoto's: Klimop & Reine Claude van Monique van Velzen

Klantfoto: Klimop & Reine Claude van Monique van Velzen, op staal