Knikkers

Knikkers van Peter Ruijs

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Knikkers

van Peter Ruijs

Knikkers van Peter Ruijs

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73223
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een abstract beeld van voormaat. De knikkers stralen rust en vertrouwen uit. De spiegeling van de knikkers maken het beeld compleet. Kortom, een uniek beeld voor op de muur te plaatsen.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Ruijs

Peter Ruijs profielfotoMijn naam is Peter Ruijs. In het dagelijks leven ben ik contractmanager bij Croonwolterendros Eindhoven, afdeling beheer & onderhoud. Hier beheer ik, samen met een team van deskundige collega’s onderhoudscontracten op het gebied van industrie, zorg, distributie en utiliteit. Door de dagelijkse werkzaamheden die de nodige deskundigheid, veranderingen, discipline enzovoort met zich mee brengen ben in mijn vrije tijd vaak in de natuur te vinden.
Mijn grootste passie is macrofotografie. De interesse in de kleine wereld is enorm. Liggend in de natuur om insecten, bloemen, paddenstoelen, structuren, details, abstracte onderwerpen, enzovoort te fotograferen is geweldig. Een zijn met de natuur en de rust om je heen vind ik een ontspannende bezigheid. Het fotograferen van insecten staat bij mij boven aan de lijst. Het is een fascineerde wereld! De digitale fotografie is veelzijdig. Door verschillende technieken toe te passen, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Alle werken