Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap.

Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap. van Jacques van der Neut

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap.

van Jacques van der Neut

Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap. van Jacques van der Neut

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391325
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Knobbelzwanen zwemmen langs een berijpt wilgenbos in de Biesbosch. De rode snavels van deze sneeuwwitte vogels geven aan deze opname de enige kleur. De berijpte wilgenbossen geven de indruk van een op rijstpapier gemaakte Japanse prent.

Dit werk wordt aangeboden door Jacques van der Neut

Jacques van der Neut profielfotoDe fotografie is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader werkte bij de Koninklijke Marine als fotograaf. In het analoge tijdperk ontwikkelden we menig filmpje in de doka en drukten er talloze foto's af. Ik heb een ruime belangstelling voor alles wat met natuur te maken heeft: wetlands behoren tot mijn favoriete landschappen. In het verleden verzorgde ik (reis)reportages voor o.a. Seasons en diverse uitgaven van de ANWB. Voor AD/De Dordtenaar schrijf ik een tweewekelijkse (natuur)column, verder reis ik graag en geef regelmatig lezingen over al die verre oorden. Ik ben aangesloten bij het (natuur)foto-agentschap Agami en het Franse Naturimages.

Alle werken