Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap.

van Jacques van der Neut

- Werkcode: 391 325

Jacques van der Neut over Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap.

Knobbelzwanen zwemmen langs een berijpt wilgenbos in de Biesbosch. De rode snavels van deze sneeuwwitte vogels geven aan deze opname de enige kleur. De berijpte wilgenbossen geven de indruk van een op rijstpapier gemaakte Japanse prent.
Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap. vind je in de categorieën Dordrecht, Fotografie, Nationale Parken, Rivier, Rivierkleilandschap, Wantij (waterweg), Wilgenbos, Winter, Zoetwatergetijdengebied, Zwanen, knobbelzwanen en weilanden.
Jacques van der Neut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques van der Neut

De fotografie is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader werkte bij de Koninklijke Marine als fotograaf. In het analoge tijdperk ontwikkelden we menig filmpje in de doka en drukten er talloze foto's af. Ik heb een ruime belangstelling voor alles wat met natuur te maken heeft: wetlands behoren tot mijn favoriete landschappen. In het verleden verzorgde ik (reis)reportages voor o.a. Seasons en diverse uitgaven van de ANWB. Voor AD/De Dordtenaar schrijf ik een tweewekelijkse (natuur)column, verder reis ik graag en geef regelmatig lezingen over al die verre oorden. Ik ben aangesloten bij het (natuur)foto-agentschap Agami en het Franse Naturimages.

Alle werken van Jacques van der Neut


Waarom je kiest voor Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap. van Jacques van der Neut

Koop de foto Knobbelzwanen in een berijpt rivierenlandschap. van Jacques van der Neut op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391 325
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden